Thijs Coppus

Weblog
Thijs Coppus

vrijdag 15 juni 2012, 22.56 uur – Thijs
Categorie: Limburg, Vroeg of laat

Vroeg of laat: zonnepanelen voor asbest

Afgelopen jaren heeft de SP een aantal keer voorgesteld om asbestdaken in Limburg op te ruimen en te vervangen voor zonnepanelen. Tot vorige week vrijdag is het nooit gelukt om een meerderheid voor deze plannen te krijgen.

Maar inmiddels is alles anders. Want nadat het CDA voorstelde om te bekijken welke rol de provincie kan spelen in het vervangen van asbestdaken door zonnepanelen, zegde gedeputeerde van den Broeck (CDA) toe om dit te onderzoeken. Een goede zaak, want hiermee wordt het SP voorstel uit 2009 eindelijk overgenomen.

Toch blijft het vreemd dat de indiener belangrijker is dan de inhoud van een voorstel. Want nog geen jaar geleden werd exact hetzelfde voorstel nog door van den Broeck van tafel geveegd (pdf). Mijn tip aan de andere partijen in de provincie: een voorstel lezen of goed luisteren doet wonderen.

Reageren? »

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

32 queries. 0,165 seconds. Powered by WordPress

IN DE MEDIA

L1 Laat

De Stemming

Kanniewaarzijn

Nieuws