Thijs Coppus

Weblog
Thijs Coppus

vrijdag 20 februari 2009, 22.37 uur – Thijs
Categorie: Limburg

Bij het vertrek van Herman Vrehen

Gisteren is Herman Vrehen opgestapt als gedeputeerde. Aanleiding hiervoor is een onderzoek naar zijn integriteit en beschuldigingen van een deal met een vastgoedhandelaar over de verkoop van zijn woning.

Het besluit van Vrehen om af te treden kwam onverwacht, vrijwel niemand had verwacht dat hij zo snel de knoop door zou hakken. Toch vind ik het besluit van Vrehen verstandig, door de beschuldigingen was zijn positie onhoudbaar geworden. Hierdoor zou het erg lastig zijn geworden om belangrijke problemen zoals de economische crisis adequaat aan te kunnen pakken.

Lees hier de verklaring van de SP fractie.

1 reactie »

  1. [...] Essent + Sporting Limburg Europese verkiezingen + Sef + Gemeenteraadsverkiezingen + Aftreden Vrehen + Warm welkom voor Bos + Alternatieve begroting SP Statenfractie + Exit pand Cuppen + Eerste motie [...]

    Pingback door Weblog Thijs Coppus » Jaaroverzicht — donderdag 31 december 2009 @ 16:41

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

32 queries. 0,161 seconds. Powered by WordPress

IN DE MEDIA

L1 Laat

De Stemming

Kanniewaarzijn

Nieuws